T077 Hiki ke hoʻonui i ke kukui LED Track
1) Hiki ke hoʻololi i ke kukui track CT02 mai ka 10 a hiki i ka 60 Degree ma ka hoʻohuli ʻana i ke poʻo o ke kino kukui (Zoomble lens) i mea e maʻalahi ai kēia kukui no ka koho hou aku.
1) Dimming: 10% ~ 100% ka'ōlinolino dimming, a me 2700K WW i 6000K CW hiki ke hoʻololi ʻia no nā ʻano hiʻohiʻona.
2) Ke ala ʻemi: Tuya zigbee dimming, Dali dimming, 0 ~ 10V dimming etc.
3) Ke alakaʻi alakaʻi paʻa a me ka ʻike kino alumini a me ka wela wela e hoʻonui i ke ola o nā kukui.
4) Me ke kiʻekiʻe o ka brand LED chip (Ra> 90) no ka ʻoi aku ka maikaʻi o ka hopena kukui.
5) E pena ʻia nā ʻāpana LED me ka ʻaila wela me ka 5.0W/mK heat-conductivity e hōʻoia i ka conductivity thermal paʻa.
6) Attenuated 10% i loko o 3 makahiki (Malamalama ma 13h/lā)
7) 355 ° ka hoʻololi ʻana i ka neʻe o ke kuhikuhi ʻaʻole i kaupalena ʻia, kūpono ia no kēlā me kēia ʻano mea hoʻonaninani.
8) ʻEleʻele a i ʻole keʻokeʻo hoʻopau kala no ke koho ʻana, hoʻopilikino i ka hina / kala a me nā kala ʻē aʻe.
Nā kikoʻī
Palapala noi
ʻO ka mea maʻamau, e hoʻohana ʻia ka LED Track Light i kahi e pono ai ke hōʻike nui, a i ʻole ka nānā ʻana i ka wahi hōʻike āu e makemake ai e kuhikuhi, a aia ke kukui ma luna o ka mea a wahi paha, a i ʻole kekahi mea ʻē aʻe a me nā kukui kiʻekiʻe e like me nā kiʻi pena kaulana a me nā mea kahiko. .Hoʻemi nui ka hoʻolālā ʻana i ke kumukūʻai no ka mea hoʻohana.
Akā ʻo T077 hiki ke alakaʻi ʻia i ke kukui he 8W wale nō a ʻo ka min beam angle he 6 degere, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻomālamalama ʻana i ka mea liʻiliʻi liʻiliʻi e like me nā mea nani, nā kāmaʻa a me nā pāpale, nā ʻeke, ka waina a me ka meaʻai, ka logo brand etc. nui.
Hoʻopilikino
1) ʻO ka mea mua, hiki i ke kino kukui hoʻokahi ke hoʻohālikelike me nā mea hoʻololi mana like ʻole e kūpono i kāu mau laina track, ʻo ia hoʻi, hoʻokahi manawa 2wires adapter no 2wires track rail, 3phase 4wires track adapter no 4wires track, panel panel no ka hoʻonohonoho ʻana i ka paia.
2) ʻO ka lua, hiki i nā mea kūʻai ke hoʻoholo inā e hoʻohana i ka dimming hoʻokahi (hoʻololi wale i ka ʻōlinolino) a i ʻole ka dimming pālua (hoʻoponopono i ka ʻōlinolino a me ka CCT pū) o ka hoʻololi dimming knob e like me ko lākou pono ponoʻī.ʻIke loa, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ke kumukūʻai o ke kukui ʻālua-dimming.
3) DALI dimming, 0-10V / 1-10V dimming, Bluetooth dimming, Tuya Zigbee smart dimming, mijia dimming no ke kino kukui ho'okahi no mākou.
4) Loaʻa ka hōʻailona laser me kāu hōʻailona a i ʻole logo ma nā kukui.
Welina mai e kaʻana like i kāu mau manaʻo kūikawā me mākou, e hoʻokō ʻo LEDEAST.
Hoʻokomo
ʻAʻole hiki ke hoʻopaʻa ʻia ke kukui ala o LEDEAST ma 100 ~ 240Vac track bar (2 / 3 / 4 / 6 mau uea), e hoʻohālikelike pū me ka pā o ke kaupaku no ke kaupaku a i ʻole ka paia.
Ma waho aʻe, ua kūpono ke kukui hoʻokahi no kā mākou Multi-function Magnetic track light system no 48V palekana uila, ma o ka hoʻololi ʻana i kahi adapter mana.ʻO ke kukui ala Magnet ka hoʻomaka ʻana o ka mākeke mai 2019, e ʻoi aku ka kaulana no nā keʻena hou a me nā wahi noho me ke ʻano hoʻonaninani minimalist.