He aha kāu ʻike e pili ana i nā kukui Track Shapeable?

He aha ke kukui Track hiki ke hoʻohālikelike ʻia?

ʻO ke kukui Track Shapeable kahi ʻano huahana kukui e hoʻomālamalama i kahi kikoʻī kūikawāma o ka hoʻolālā optical kūikawā.

Led hiki ke hoʻohua ʻia (33)

ʻO kā mākouMāmā Track hiki ke ʻanoKākoʻo i nā hana e like me ka ʻoki ʻana i ke kukui, Zoomable, Dimmable, TUYA APP Smart dimming a me CCT adjustable. Hiki ke hoʻopilikino ʻia nā hiʻohiʻona o nā ʻano nui a me nā hana like ʻole, hoʻolālā ʻia no ke kiʻi, a hoʻoikaika i ke kiʻi e hoʻi i kona kumu waiwai. Hoʻohana ʻia nā hale hoʻomanaʻo a me nā hale hōʻikeʻike, a hiki ke hoʻohana ʻia i nā hale pilikino, nā hōkele kiʻekiʻe, nā hui pilikino, nā hale kiʻi kiʻi a pēlā aku.

Nā hana:Optical 15-36 ° zoom, hoʻoponopono i ka nui o ka māmā, CRI (Ra) ≥90, hiki ke hoʻololi ʻia nā kihi ʻoi me ka ʻole o ka distortion e like me ka nui o ka hana, hoʻoponopono i ke ʻano māmā, e like me ka mamao ma waena o ke kiʻi a me ke kukui. hoʻoponopono i ke apo kikoo ka nānā pono ʻana, nā kihi ʻoi o ke kukui projective, nā ʻaoʻao māmā me ka ʻole o ke aka.

Led hiki ke hoʻopololei ʻia (4)

Ka hoʻohana ʻana:ʻO ka noi mākeke o kēia manawa o Shapeable light i hoʻopaʻa ʻia i nā hale hōʻikeʻike, nā papa hōʻikeʻike, nā hōʻikeʻike nani, nā moʻomeheu moʻomeheu nā hōʻikeʻike, etc. Hiki iā ia ke hana i kahi hopena ʻike, hana calligraphy a pena e like me ka hoʻomālamalama ponoʻī, hoʻohuli i ka manaʻo o nā mea a pau, a hōʻike maikaʻi i ka ʻO ka nani o ka hōʻiliʻili.ʻOiaʻiʻo, me ka hoʻonuiʻia o ka noi, he nui Hiki i nā hiʻohiʻona ke hoʻohana i ke kukui Shapeable.

Led hiki ke hoʻohua ʻia (22)

Hōʻike kino:hōʻike i nā kikoʻī like ʻole a me nā ʻano ma ka paia, e like me a me nā kumu hoʻohālike hale nui a liʻiliʻi ma ka pākaukau, ka Shapeable Hiki i ke kukui māmā ke hoʻololi i ka lau Shapeable e hoʻololi i ke ʻano o ka wahi e like me ka hōʻike, hiki i ke kukui ke hoʻoponopono i ka ʻoi o ka lihi o ka wahi, a hoʻoponopono i ka ʻōlinolino o kahi me 0-10V dimming knob, e hōʻike ana i kahi hopena kukui maikaʻi


Ka manawa hoʻouna: Iulai-17-2023